Știați că?

   Știați că:  
 “Shamballa”(Shangri-La) este un termen sanscrit despre fericire, pace și echilibru? “Tara pură" sau "Paradisul ascuns"cum este cunoscută în budism, se spune că se întinde de-a lungul tuturor coridoarelor subpământene din lumea întreagă cu 800 de milioane de supuși, condus de Regele Lumii- Rigden Iyepo care îl are ca reprezentant terestru pe Dalai Lama, că Shamballa este mărginită la nord de Siberia, la sud de Tibet și India, de China la est și de Hotan la vest, ceea ce înseamnă că este localizată sub actuala Mongolie. Totul se petrece aici în armonie și înțelepciune și ghidează spiritual ființele umane încarnate pe Pământ.
   Se mai spune că acest tărâm există în atmosfera pământului într-o dimensiune imediat superioar
ă și că are porți în majoritatea orașelor și țărilor, iar când acestea se deschid, doar câțiva pot pătrunde în ținuturile Shamballei iar accesul se poate face doar în starea de relaxare, meditație și contemplație profundă. Contactul și accesul în tăramul Shamballei te ajută să te eliberezi de karma acumulată în trecut și să evoluezi spiritual.
 
Știați că:
  Brătările Shamballa, au o întreagă istorie bazată pe spiritualitate și pace interioară? Făcute de budiști pentru prima oară din șnur de cânepă și mărgele din lemn, uneori din santal, această filosofie i-a atras și pe occidentali și i-a inspirat în confecționarea brățărilor Shamballa, iar în 1994, Mads Kornerup a deschis în Paris un magazin care purta numele de Shamballa, începând să vandă bijuterii inspirate după modelul budiștilor.
   Ulterior, în 2011, magazinul mutându-se în Copenhaga, au început comercializarea brățărilor Shamballa, brățări care simbolizează pacea, fericirea, liniștea, plenitudinea, dar și unitatea spirituală. Purtându-le vei fi apărat de rele, echilibrat și vei atrage doar energii pozitive,
au o semnificație unică și specială iar oamenii le poarta în funcție de ce simt în acel moment. 
                                        

   Știați că:
   Secretul acestor bratari handmade stă în numărul de noduri și de bile, precum și în împletitura tip macrame?
   Există și o simbolistică a culorilor mărgelelor care alcătuiesc aceste brătari, iar dacă iubitoarele de frumos vor să-și achiziționeze bratari dama, le-aș sugera sa țină cont de un mic ghid in alegerea lor, astfel că: negru este purtat de cei care-și doresc putere și autoritate,
eleganţă, mister.
   Albul pentru vindecarea trupului, minții și spiritului, căutând adevărul și bunătatea.
   Cei care poartă roșu vor stabilitate, dar și dragoste și pasiune,
este asociată cu Chakra Rădăcină aflată la baza coloanei vertebrale fiind legată de pasiune și sexualitate.(Chakra este un concept filosofic care se referă la vârtejuri în formă de cerc care, conform medicinei indiene tradiţionale, ar exista în corpul uman. conform Wikipedia)
  Galbenul însemnă optimism, încredere, un scop în viață si reprezintă Chakra Plaxului Solar. 
  Verdele reprezintă Chakra Inimii, este pentru cei care vor să ajungă la armonie, iertare, acceptare în dragoste, dar și în orice alt tip de relații. 
  Albastrul reprezintă Chakra Gâtului, grăbește vindecarea și este culoarea comunicării, înțelepciunii și a încrederii. 
  Violetul reprezintă Chakra Coroanei, localizată la cap, echilibrează toate aspectele fizice, mentale, emoționale și spirituale. 
  Brățările indigo reprezintă Chakra Sprâncenei, are legătură cu imaginația și intuitivul, abilităților psihice.
    În magazinul www.bhalla.ro,  găsești cele mai frumoase și diverse brățări Shamballa, confecționate manual cu pietre semiprețioase. Poți folosi filtrele pentru a-ți alege brățările în funcție de pietrele semiprețioase folosite, în funcție de efectele pe care le au pietrele semiprețioase asupra psihicului tău, dar și după zodia care te interesează. Pe lângă beneficiile spirituale, este un accesoriu la modă care te va face specială.
 

Etichete: , ,