Iubita mea, să ne-aruncăm în mare

  Credeați că dacă am trecut de prima tinerețe, dacă dimensiunile nu mai sunt de fotomodel (nici n-au fost vreodată) nu mai visez la prințul (dacă s-ar putea să fie din Egipt ar fi perfect) care să mă ia de mână și să-mi spună “Iubita mea, să ne-aruncăm în mare, Împleticiți în sare și guvizi”. Vă înșelați.

    Cum ar putea o romantică incurabilă, o scorpioancă a cărei trăsătură caracteristică este pasiunea, iar fraza favorită: te doresc, să nu se gândească la un așa moment. Foarte multe femei, care nu se încadrează în tiparele de frumusețe, pe care nu știu cine le-a fixat, sunt foarte atractive, admirate, apreciate și aceasta se datorează atitudinii lor, personalității și caracterului. Atitudinea îți e dată și de ce îmbraci și de felul cum porți ceea ce ai îmbrăcat. Deci voi miza și eu pe charm-ul personal și pe câteva costume de baie  făcând abstracție de faptul că nu mă încadrez în dimensiunile de 90-60-90 iar "prințul" să aprecieze ceea ce contează. Nu râdeți, stiți că “niciodată să nu spui niciodată”. Anul acesta, în materie de culori se poartă portocaliu estival, animal print, floral, franjuri jucăușe. 
                                              

     Da, ați ghicit, doar Just4girls ți-ar putea întregi sex-apelul, ei fiind importatori direcți ai mai multor branduri din Polonia și SUA precum: Anais, Obsessive, Livia Corsetti, Avanua, Tessoro, Sassy, Provocative, Passion, Bast, Marko, Hustler, Leg Avenue, produsele sunt confecționate din materiale de cea mai bună calitate din danteluri și mătăsuri fine, modele și culori potrivite fiecărei personalități, prețuri accesibile și în plus poți beneficia și de programul de fidelizare.
     Profitați de reducerile masive care există acum, între 30-50 % iar până la 31 iulie beneficia
ți de cost UNIC de transport oriunde în țară indiferent de valoarea comenzii. 
                                           
                                                 

   Ca femeie trecută prin viață, îmi permit să vă dau un sfat, nu ezitați să purtați o lenjerie sexy, vă va oferi încredere și siguranță iar acestea vor contribui la acea atitudine despre care vorbeam mai sus.
     O lenjerie intima aleasă cu grijă te face specială și irezistibilă iar Just4girls îți oferă ceace ai nevoie, cea mai variată gamă de produse, mărimi și culori. .
     Și ca o ultima sugestie, indiferent de modă, purtați ceea ce v
ă avantajează.
     


Etichete: , , , ,