Yabba-Dabb-Dooo... România, we are coming!


     -Wilmaaaaa….. am sosit.
    -Bine ai venit, Fred. Imediat îți pregătesc cina.
    -Ok..Până atunci eu trag o fugă până la Barney să bem o bere rece și s
ă îl anunț că de săptămâna viitoare putem pleca în vacanță fiindca mi-au aprobat concediul.
   -Fantastic, dragul meu Fred.
   -Hei Barney, am venit să îți dau o veste bună, scoate o bere te rog. De săptămâna viitoare rămân în concediu și putem pleca în vacanță, abia aștept.
   Barney, moroc
ănos, vine cu două beri și nu știa cum să-i spună lui Fred că mașina lui tocmai s-a defectat și nu va putea să-l însoțească. Plănuiseră să petreacă vacanța în România, să viziteze în special peșterile unde se adăposteau strămoșii lor când erau invadați de dușmani. Auzise el la știri că România se situează pe locul 2 în Europa, drept țara cu cele mai multe peșteri, peste 12.000.
 Evident, nu le puteau vizita pe toate, dar auzise de câteva dintre ele: Peștera Muierii (Gorj), Peștera Scărișoara din munții Apuseni, Peștera Urșilor din jud Bihor sau Peștera Vântului din Munții Pădurea Craiului pe care iși doreau nespus sa le viziteze. Fiecare dintre ele aveau o legendă și doreau sa o afle. La așa ghinion, chiar nu se așteptau. Trebuiau să renunțe la această vacanță, nu aveau cum să plece toți cu mașina lui Fred, nu aveau loc iar ca să plece doar el cu familia lui, nu avea farmec.
    Vorbiseră la telefon și cu cei care îi parodiaseră într-o cursă trăsnită pe r
âul Bega, în care toate bărcile au fost făcute din peturi, auziseră despre ei și vroiau să se cunoască. Îi va suna imediat să le spună despre ghinionul lor.
   -Bine că m-ai sunat să-mi spui, Fred. Hai că îți dau eu cea mai bună soluție și mult mai avantajoasă decât daca a
ți fi venit cu mașinile voastre. Veniți cu avionul, iar aici, prin intermediul celor de la New Kopel Group, SIXT Rent a Car,
a cincea cea mai mare companie de închiriere auto la nivel mondial care se ocupă cu închirieri mașini, vă va pune la dispozitie mașina pe care o alegeți, chiar de la aeroport.Puteți închiria o mașină cu 7 locuri, până pe data de 20 septembrie, beneficiați de o promoție de 20% reducere, asistență asigurată 24 de ore din 24, cardul SIXT Express te va ajuta să strângi mile și puncte bonus cu care poți călătorii ulterior unde dorești. Nu e fantastic ?
   - Yabba-Dabb-Doooo... România, we are coming! - striga Fred fericit. Să sperăm că aici s-au sfârșit ghinioanele lui Fred și Barney. .
                                         

    
 

Etichete: , ,