Pleacă, mâine o să-mi treacă.....Ah, dacă-mi lăsai măcar o șurubelniță


    În zadar cântam eu de zor “Pleacă, mâine o să-mi treacă …. “ la naiba, nu mi-a trecut deloc. Cum să-mi treacă dacă a plecat cu unelte si cu scule cu tot. Dacă sentimental m-am vindecat relativ repede, de foarte multe ori apar neprevăzutele, ba să strângi un șurub, ba să bați un cui și ai nevoie de o șurubelniță, un patent, un clește sau ciocan și atunci îmi aduc aminte iarăși cât a însemnat el pentru mine. Era genul de bărbat care le avea pe toate, pe care te puteai baza în orice problemă, de la bucătărie la tâmplărie, de la electronică la telefonie și la toate. A nu se înțelege că am fost materialistă, el știe asta, dar trebuie să-i dăm Cezarului ce-i al Cezarului.  
     He,he,he …. Nu încercați dragele mele să-l găsiți, e aproape luat, iar eu îi doresc, ca binele și fericirea pe care mi le-a dat el în acești ani(
șase la număr), să se întoarcă înzecit asupra lui fiindcă merită. Sigur vă veți intreba ”de ce a plecat”. Nu intru în amănunte dar sosise timpul să plece, cu voie și de nevoie.
     Să revin la of-ul meu acum. Știți cum se spune: “Nu l
ăsa pe nimeni să devină totul pentru tine, căci atunci când va pleca vei rămâne fără nimic și nu e bine“. Nici măcar banala sfoară nu o aveam în casă, ca să nu mai vorbesc de altele. 
    Trebuie să redevin femeia care eram odată și să-mi rezolv singură problemele, mi-am zis.

    Ia să curăț eu puțin telecomanda(așa cum văzusem că făcea el).
    Șoc, șoc, soc… nu am șurubelniță să o desfac, nici mai mică, nici mai mare. Oare cu un cuțit voi putea?? Nu a mers, așa că, dezamăgită, am amânat momentul până îmi voi cumpără una( și-a luat omul șurubelnița, era a lui, doar nu era să mi-o lase mie).

    Ca să îmi mai revin am pornit o scurtă terapie prin shopping, știți că e metoda cea mai bună de a-ți imbunătăți starea mentală. M-am întors acasă nerăbdătoare îmi pun tabloul decorativ în formă de inimă confecționat din lemn vopsit cu aspect antichizat și imprimat cu mesajul: “Smile& The World Smiles With You”.
    Șoc, șoc,soc…Nu am nici măcar un cui mic și un ciocan în casă decât pe cel de șnițele. Nu-i nimic, m-am consolat c
ă o să-mi cumpăr mâine, îl trec pe listă. Mai bine mă duc să-mi prepar o omletă și apoi mă uit la tv. Poate găsesc ceva că să mă acapareze. 
    Offf… și butelia asta, s-a găsit tocmai acum să se termine. Nu-i nimic, o voi schimba, bine că am pe
cealaltă plină. În orașul meu, încă se folosește butelia la aragaz dacă nu ai aragaz electric.
    Șoc, șoc, soc....Al câtelea șoc ????? Nu am nicio cheie în casă să fac operațiunea, deci, hrană rece.
    STOP- am zis. Nu voi pleca acum prin magazine după ele, așa că am deschis nervoasă laptopul și am găsit pe Depozit-Online.ro, tot ce ar
avea nevoie omul la casă lui. Aflu că au 8 ani de activitate în vânzările online de materiale de construcții, finisaje, scule și unelte, instalații sanitare și electrice. Peste 35.000 de clienți mulțumiți, peste 25.000 de produse pe site. Vouchere cadou, prețuri negociabile, reduceri săptămânale de până la 40%, livrare imediată, cadouri în produse, importator direct, stocuri mari. Au servicii și produse de calitate la cel mai competitiv raport calitate preț de pe piață, modalitate de plată diversificată, inclusiv în rate fără dobândă. Prețurile afișate includ T.V.A.
   Așa că am umplut co
șul cu cele necesare și am plasat comanda. 
   Am trecut site-ul la favorite fiindcă nu se știe când mai apare neprevăzutul și voi avea nevoie. 
   Și acum, țineți-vă bine că vă voi da o știre ... șoc. Îmi voi face și o coafură cu șurubelnița. Nu mă credeți ? Priviți.  
                                       

Etichete: , , , , ,