Zâmbetul tău ce poveste spune ?

     Tatăl meu avea o vorba : “Dragostea și durerea de măsele sunt cele mai grele. Dureri surde și nu te crede nimeni." Mai târziu am ajuns să-i dau dreptate. Ambele m-au chinuit, una mai tare decât alta și n-aș putea spune care e mai a naibii. Dacă leac de dragoste nu prea există, măcar bine că există pentru dantură. Dar nu amâna momentul dacă ai nevoie de extractii dentare, că s-ar putea să pățești ca mine, adică să  formeze o coaliție amăndouă și să te chinuie când ți-e lumea mai dragă. 

                                                     


   Că nici durerea de măsele, nu vine așa când vrei tu. Știe ea când vine : ori noaptea, ori la vreo petrecere, ori în weekend când cabinetele stomatologice sunt închise, ori când te afli într-un sejur la munte sau mai știu eu pe unde. Ce-ai zice să te apuce durerea, la nuntă celei mai bune prietene, așa cum am pățit-o eu, unde ți-ai propus să rupi ringul de dans și unde urmează să –l cunoști și pe domnul "x"-ulescu, doar, doar o scăpa tata de “piatra din casa”.   

    Mandră că o garofiță, pășești în alaiul de nuntă, convinsă că nimic nu îți va putea strică seară, mai ales că l-ai ochit și pe domnul "x", care e pe placul tău și pare-se că i-ai captat și tu atenția. Nu-ți rămâne decât să scoți armele din dotare și să pornești atacul fără să știi că măseaua ta își făcuse planul sa-ți strice horoscopul și va fi pricina suferinței tale în acea noapte. Poate că ar vrea să-i fiu și recunoscătoare că m-a lăsat măcar să iau câteva imbucături și să îmi fâlfâi pletele o data pe ringul de dans. Asta așa, drept răsplată că îi dezmierdasem și adâncisem și eu caria din dotare de atâtea ori, ba cu o tărie, ba un fum de tigară sau câte un analgezic. 

                                                    

    De data asta părea hotărată să nu mai accepte nimic, îmi făcea în ciudă că nu mai pot mânca, că nu mai pot dansa, și că dl "x", după ce mi-a tot dat târcoale iar eu eram parcă la priveghi, intepenită de durere pe scaun, s-a învârtit pe langă o dansatoare de belly dance toată noaptea.  Parcă nu-mi era deajuns chinul măselei. Văzandu-mă la un moment dat bosumflată, aflând despre suferința mea ( cea cu măseaua, că doar nu era să-i spun că i-aș pune piedică atunci când il văd pe langă dansatoare) mi-a recomandat clinica DentalPraxis, acolo unde își pusese si el un aparat dentar, acum vreo doi ani și ceva.

                                                      

  Mi-a afișat un rânjet că să-i văd dantura perfectă, sclipitoare, parcă să răsucească cuțitul  rană. Mi-e frică, am reușit să articulez eu printre dinți, care părea mai mult un mârâit. M-a asigurat că echipa de medici, asistenți, personalul administrativ, foarmeaza cea mai grozavă echipă. Întreg personalul , pe langă profesionalism și experiență, e foarte bine instruit și în ceea ce privește comunicarea cu pacientul , iar această mi se pare un lucru esențial. Pacienții clinicii se bucură de servicii medicale de calitate , aparatură și tehnologie de ultima generație, costuri rezonabile, transparența totală și un ambient plăcut.    Referitor la costuri, dacă nu dispui de suma necesară, și se necesită o lucrare mai costisitoare, ai posibilitatea să plătești în maxim 12 rate fără dobandă .

      Băgasem bine pe ureche tot ce-mi spusese și a mai făcut o ultimă încercare să mă invite la dans, dar mi-a fost imposibil să țopăi din cauza durerii, așa că tot pe lângă dansatoare s-a învârtit.  Am șters-o imediat, precum Cenușăreasa la miezul nopții, chinuită de durere și de ciudă. Undeva, dintr-o bodegă din apropiere, se auzea cântând o dizeuză "Dă tată cu biciu'n mine, că n-am ascultat de tine". Odata ajunsă acasă, oricum nu puteam dormi, am intrat pe internet să caut clinica minune. Am găsit-o si am reperat-o pe Google Maps, str. Boisoara, nr. 10-12, sector 6, București (la 200m de Maternitatea Giulești)   

 Mobil: 0765 449 033;  Tel: 021 367 28 28;
 E-mail: office@clinică-dentalpraxis.ro
 PROGRAM DE LUCRU
 Luni-Vineri: 09:00-21:00
 Sâmbătă: 10:00-14:00
 Duminică: închis  

                                                        

        Am găsit pe site toate informațiile de care aveam nevoie, echipa de medici, serviciile pe care le oferă, tarife, ba chiar și oferte foarte generoase.  Sigur era clinica de care aveam nevoie, după ce am vizionat și clipul în care marea noastră campioană Camelia Potec se declara foarte mulțumită și reușise să-și învingă teamă de stomatolog, am găsit formularul pentru programare chiar pe site, așa că nu am mai amânat momentul.  

 

                                
        Va rezista cineva unui asemenea zambet pe care doar DentalPraxis ti-l poate oferi ? 

                                                

   

   

   
 


Etichete: , , , ,