Vitezomanul Gică, salvat de Dezmembrăripenet

      Cu siguranță majoritatea dintre voi știți melodia lui Mihai Constantinescu ale cărei versuri sună cam așa: 

   "Vitezomanul Gică, 
    Și-a luat ma
șină mică, 
    Roșie ca focul, 
    Să-i suradă norocul."       
    Numai că de data asta, lui Gică i-a surâs ghinionul, a spart farul și a bușit rău aripa stânga fa
ță în timp ce făcea o manevră greșită dorind să-și arate talentul în fața unui grup de admiratoare. Mândrețe de Opel Corsa, nu o luase el nouă, nouță dar era bună, bună.
     Ei și? vă veți întreba, câți dintre noi nu avem ghinionul lui Gică, indiferent de cauz
ă sau ce alt efect. Poți să ai ghinionul s-o găsești în parcare lovită de vreun Dorel care lucrează prin zonă sau poți să ai nevoie de alte piese: pistoane, chiuloasă, bloc motor, orice. Așa e, aveți dreptate, numai că ce vreau eu să vă spun, este faptul că niște capete luminate,au înființat o bursă de piese auto  Dezmembraripenet.ro  în cadrul căreia parcurile de dezmembrări postează anunțuri cu piese sau mașini pentru dezmembrări. Și asta nu e tot. Aceleași capete luminate s-au gândit să-i ușureze munca lui Gică, în sensul că, după ce și-a deschis cont, are posibilitatea să posteze în cadrul site-ului o cerere pentru piesele auto de care are nevoie, prezentând toate datele despre masină: marca, an fabricație, model, motor, etc. Cererea lui Gică este trimisă către toate parcurile din sistem care dezmembrează marca respectivă, iar Gică are posibilitatea să își aleagă oferta cea mai bună. De data asta chiar putem spune că lui Gică i-a surâs norocul. Altfel, avea mari bătăi de cap. De unde bani să cumperi piese noi când te găsește ghinionul nepregătit. Ca să vă faceți o idee, cam așa arată schematic.
                                         
 
  ("Numărul total de vehicule înmatriculate în România este de 6.600.325 de unităti dintre care 49,7% au peste 12 ani vechime, iar 16,9% sunt fabricate înainte de 1996, având peste 20 de ani vechime iar mașinile cu p
ână în doi ani vechime sunt în proporție de doar 4%"-ne informează Auto Bild în februare 2016). 
      Deci, vedeți bine că asemeni lui Gică suntem majoritatea.  
      Site-ul ne informează că"vei găsi piesele auto
împărțite pe categorii, mărci și modele, județe, ușor de filtrat. Parcurile de dezmembrări își pot promova piesele sau mașinile care le dezmembrează sau pot răspunde cererilor postate de clienți. La categoria motoare puteți găsi atât motoare complete cât și pe bucăti: bloc motor, chiuloasa, vibrochen, axe cu came,pistoane cu bielă etc. în funcție de ce aveți nevoie." Atât costul transportului cât și garanția diferă în funcție de piesă și de vânzător.
         Recomandarea lui Gică vitezomanul: dacă ai nevoie de piese auto sau chiar să vinzi, accesează dezmembraripenet.ro și cu siguran
ță îți va surâde norocul.   


 

 
 

 

Etichete: , , , ,