Personalizează-ți iubirea cu Lovebird

   V-ați întrebat vreodată cum ar fi viața pentru noi femeile, dar nu numai pentru noi, fără bijuterii? Ar fi o viață cu mai puține povești, cu mai puțină strălucire, bucurie, am fii ca pământul fără flori. Fiecare bijuterie are o poveste a ei încă din momentul în care e prelucrată, are strălucire și farmec.

     O bijuterie te poate reprezenta pe tine, personalitatea ta și îți oferă dincolo de eleganță, stil și încredere în propria persoană. 
     De departe atunci când vine vorba de cadouri pentru peroanele dragi, iubiți, copii, părinți, o bijuterie mi se pare cel mai potrivit cadou în semn de prețuire și iubire. 

     În curând voi deveni părinte spiritual, voi fi nașă la creștinarea micuței Alesia, o bijuterie de fetiță și sunt onorată, emoționată și foarte preocupată de tot ceea ce presupune aceasta până în momentul în care voi rosti tipicul "Mi-ai dat un păgân , ți-am adus un creștin ". 

   După cum știți, se obișnuiește ca nașa să facă un cadou bebelușului constând într-o bijuterie , motiv pentru care, m-am gandit că cele mai potrivite ar fi bijuteriile personalizate,părându-mi-se o modalitate mai inedită de a-mi exprima iubirea și prețuirea față de mica făptură si care va ramane o amintire frumoasă peste ani. 

  
  

Site-ul Lovebird.ro,

mi-a oferit exact ceea ce aveam nevoie, o gamă variată de  bijuterii personalizate: brătări, cercei, coliere, inele, bijuterii pentru copii, inele de logodnă, verighete, mărturii. Toate bijuteriile pot fi gravate cu un mesaj prin care să-ți poți exprima sentimentele sau care să te reprezinte, poate fi doar cu o litera ( inițiala), în limită spațiului disponibil de lucru, iar comanda poate dura între 3 și 10 zile lucrătoare. Am ales o Brățara Îngeraș din aur de 14 Kt pe șnur roșu. Și îngerașul și șnurul roșu, simbolizează protecție împotrivă energiilor negative pe care ceilalți le îndreaptă ( conștient sau inconștient ) asupra noastră.  Pe îngeraș se poate grava ori inițiala numelui, ori semnul zodiacal. Voi ce ziceți ?

                                                 

   O altă bijuterie pe care am ales-o tot pentru ea, este un frumos Colier Inima cu Litera din aur de 14 kt, personalizat cu inițiala numelui ei, care cântărește 1.86 gr. Probabil pe acesta îl va purta când va crește mai mărișoară.

                                                      
    

      Doresc că acestea să-i poarte noroc în viață și să-i amintească cu plăcere peste ani de momentul botezului.

      În semn de admirație pentru Lovebird.ro, am pus aceste bijuterii pe portativ și vă invit să vă lăsați purtați de imaginație în compania lor. 

                                                  

     Oamenilor le-au plăcut și au purtat întotdeauna bijuterii și făcând o incursiune în istoria lor, am aflat că le-au purtat încă de acum 130000 de ani, primele bijuterii se pare că au fost făcute din gheare de vultur, apoi din scoici, oase, lemn sau piatră și erau purtate în scopul de a fi protejați de spiritele rele sau pentru a marca un anumit statut social. În Epocă Bronzului, odată cu descoperirea prelucrării metalelor au apărut și primele bijuterii prelucrate din metale, bijuterii purtate atât bărbatii, cât și femei. 
    Meșterii bijutieri au fost mult timp dependenți de argint pană în secolul al XV-lea, când s-a început exploatarea aurului și crearea de ornamente de orice fel iar primii care au prelucrat aurul au fost egiptenii antici.
   În epoca modernă, bijuteriile din aur și argint, sunt cele mai cautate iar pe lângă estetica acestora, se pare că au și o influență asupra sănătății, astfel că aurul are proprietăti tonice, iar argintul are efect sedativ. 

     Dați-i crezare lui Marilyn Monroe, care spunea că bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale femeilor.
   

 Etichete: , , , , ,