Câștigă bani cu Proclamația Blogathon     Atențiune, atențiuneeeee…. 
     De la Blogatu citire, Banul Craiovei, Călugăru Ovidiu Marius, intemeitorul platformei BlogAwards. 


     Către tot norodul, frați locuitori din Țara Românească, Moldova și Ardeal, toți aceia, de
ținători de unul sau mai multe bloguri, înscriși în această platformă, sunt chemați la luptă pentru cucerirea Blogathon-ului.
      Nu vă leneviți, ci siliți de veniți în grabă cu toții care veți avea arme: condeiul, creativitatea, perseverența, reguli gramaticale și respectarea regulilor impuse de fiecare sponsor. Alte arme, precum gâlceava sau ocara de orice fel, nu au ce c
ăuta asupra bravilor mei oșteni. Vei câștiga bani cu blogul tau dacă îmi vei da ascultare, dar puteți câștiga și alte bunuri materiale, vouchere care vă vor bucura pe voi și familiile voastre.  
                              

    Prima regulă pentru a te înscrie pentru cucerirea Blogathon-ului, este aceea de a scrie un articol cu tema "Campionii Blogosferei sunt răsplătiți în Blogathonul BlogAwards", pană în prima zi a lui răpciune 2016 și să recunoști drept, de ce îți dorești să participi la această campanie. Apoi, nu uita să chemi și pe ceilalți o
șteni să participe la luptele BlogAwards. Toți aceeia care vor participa la cât mai multe lupte înscrise în Blogathon 2016 și acumulează un punctaj cât mai mare, au șansa să se califice în primii 20 de oșteni și de a câștiga premii de 5000 de lei după cum urmează:    
- locul 1: premii în valoare de 2000 lei
- locul 2: premii în valoare de 1000 lei
- locul 3: premii în valoare de 500 lei
- locurile: 4 – 20  premii în valoare de 150 lei.
      Clasamentul Blogathon 2016 se realizează în funcție de punctajul obținut de fiecare oștean pană în ultima zi a lui brumărel 2016.
     -1 punct pentru un articol înscris și conform cu cerințele sponsorului la o campanie individuală.
     -10 puncte pentru articolul de promovare al concursului.
     Prea puternicul nostru
împărat, dorește ca noi, ca niște credincioși ai lui, să trăim bine și ce vă vor povățui mai marii Adunării, aceea să urmați, iar unul dintre oșteni va fi răsplătit și cu o tabletă Allview Viva H801, care datorită conexiunii 3G, celor două camere foto de 2 și 5 MP, dimensiunilor reduse și GPS-ului încorporat, vă va ajuta să vă reperați dușmanul mai ușor, să trimiteți solii voi între voi, să le fotografiați tactica de luptă, ceea ce vă ajută în câștigarea bătăliilor. 
                                      

     Nu uita-ți trimiți depeșa pe facebook cu hastag #blogawards #premii #concurs.
     Să se aleagă căpeteniile noastre, cei care pot să fie buni.
     Așa să ne-ajute Dumnezeu!   


                                                             
     
Etichete: , , , , ,