Toate drumurile duc la Dell refurbished

     Mi-am zis că a venit vremea să fac și eu cadou odraslei mele, ceva mai consistent, nu numai pijamale, papuci, parfumuri și alte chestii din astea. Și cum știam cât de mult își dorește să își schimbe laptopul fiindcă era prea vechi, am zis să-i fac o surpriză. Acum, surpriză- surpriză, dar trebuia să tatonez terenul să nu dau greș. Eu, "întâmplător" dădeam peste câte un laptop și i-l arătăm, asaaaa.... că fapt divers "uite ce mișto e asta ", dar el mereu strâmba din nas, zicându-mi "noooo... dacă vrei un laptop bun și la preț rezonabil  , stai că îți arăt eu", aratandu-mi un Dell refurbished. Și cum să-l contrazic eu pe el, cel care fusese mentorul meu în lumea asta compilcata a IT-ului, el care e salvarea mea ori de câte ori îmi prind urechile în tehnologie. Am înțeles de ce Dell. Era brandul lui favorit în acest domeniu, brandul care ofera laptopuri de calitate superioară, performanță, rezistentă și nu în ultimul rând un design plăcut. Dar ceea ce nu înțelegeam, era, de ce refurbished ( care în mintea mea era ceva sinonim cu resigilat). Văzându-mi nedumerirea mi-a explicat că de fapt, echipamentele Refurbished sunt produse care au fost înapoiate producătorului din diverse motive. Aceste produse sunt retestate în fabrică sau într-un service autorizat pentru că producătorul să fie sigur că acestea funcționează la parametrii optimi. Orice componenta defectă sau care prezintă anomalii de funcționare va fi schimbată pentru ca produsul să poată funcționa la specificațiile inițiale.  Avantajul este că poți cumpăra același produs, beneficiind de aceeași garanție dar la un preț mult mai mic 

   Clarificate toate aceste aspecte, trebuia să găsesc comerciantul credibil.

                                                     

     Aflu că PCMAD are peste 12 ani de existența pe piață IT din România, distribuie produse Dell pe piață IT din România din anul 2002, iar din 2010 devine Dell Registered Partner. Mai aflu că "din anul 2011 Madd Electronics a devenit partenerul Microsoft Authorized Refurbisher Microsoft pentru România. În cadrul acestui program avem posibilitatea de a va oferi calculatoare second hand refurbished cu licențe preinstalate Windows 7 Professional, Windows 7 Home Premium, Windows, Office 2007 Basic la prețuri incredibil de mici... Fiecare calculator cu licență, laptop sau server comandat este livrat cu software-ul preinstalat. Programul este destinat pentru calculatoare laptopuri și servere recondiționate / second-hand / refurbished comercializate de Madd Electronics Group și partenerii săi."
     Bifat și sursa de unde îl voi achiziționa. Mai rămânea să tatonez terenul să văd cam ce specificații ar dori să aibă în funcție de scopul în care va fi folosit cu precădere ( internet, programe, jocuri) . Există 6 clase distincte: Inspiron, Vostro, Latitude, Studio, XPS, Alienware, fiecare destinate unui public țintă cu caracteristici specifice, pentru a obține un raport utilitate-calitate/preț cât mai bun. În funcție și de buget, m-am orientat către un  Laptop DELL, INSPIRON 5758, Intel Core i7-5500U, 2.40 GHz, HDD: 1000 GB, RAM: 8 GB, unitate optică: DVD RW, video: Intel HD Graphics 5500, nVIDIA GeForce 920M, webcam, oferind multe caracteristici importante.

                                            

(Internet, programe office, jocuri, etc.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ
(Internet, programe office, jocuri, etc.

Copy the BEST Traders and Make Money : http://ow.ly/KNICZ

           Gama este foarte variată pe PCMADD, s-ar putea că el să opteze spre altceva iar dacă nu mă voi încadra în bugetul deja alocat, voi profita de oprtunitatea de a-l cumpăra în rate. Simulatorul de rate, mă va ajută să calculez estimativ rata lunară. 

Etichete: , , , , ,