"Dă-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea "

                                                           

     Oare la ce s-a gandit Marilyn Monroe cand a spus “Dă-i unei fete pantofii potriviti si va putea cuceri lumea.” Sigur dincolo de mesajul in sine , este unul mult mai profund si indiferent l-a ce s-a gandit , sunt intru totul de acord.      Personal, consider ca pantofii , la fel ca hainele , ne definesc stilul , atitudinea , personalitatea .

     O pereche de pantofi cu toc , poate face minuni pentru imaginea ta ,iti vor oferi intotdeauna eleganta , gratie , fiind simbolul incontestabil al feminitatii  , facuti pentru o femeie cu atitudine , indrazneata , sigura pe ea sau senzuala , sexy , care vrea sa fie remarcata si chiar iti pot schimba viata precum Cenusaresei .

     Cate dintre noi nu ne-am cocotat pe pantofii cu toc ai mamei ? Inca de mici , incepem sa ne deprindem cu eleganta , gratia , sa cochetam cu moda . Multe ,se nasc cu aceasta egelanta , cu gratie , altele vor trebui sa invete sa devina feminine si gratioase.     

                             Va recunosteti careva ? Sunt sigura ca , da .

          Nu de putine ori , vedem in jutul nostru , femei care au uitat sa fie feminine , elegante , frumoase sau considera ca eleganta si frumusetea inseamna  lux , haine si accesorii scumpe care trebuie afisate , ceea ce e total grestit . Nu stiu oare cata eleganta , gratie si siguranta de sine iti pot oferi o pereche de pantofi cu toc , ca picioarele ne par mult mai frumoase si corpul mai zvelt , cata prestanta si nu in ultimul rand ATITUDINE , ne ofera ?

         Si , Slava Domnului , avem de unde alege . Mainile iscusite ale artistilor designeri de pantofi se intrec in creatii , ridicand aceasta meserie la rang de arta . Fie ca sunt pantofi cu un croi simplu cu toc , pantofi accesorizati cu diverse elemente , franjuri ,ciucuri , aplicatii metalice , pantofii cu imprimeu floral , alesi cu grija la tinuta potrivita , va vor face remarcata , vor intoarce capete si pot avea efectul.... WOW .

          Salutara este initiativa echipei FashionUp , care vor să încurajeze feminitatea si sa le reamintească femeilor ce inventie minunată sunt tocurile. Pentru acest scop a fost creată Ziua Națională a Femeilor #PeToc , care va fi sarbatorita pe data de 14 septembrie a.c si care ,speram noi ca va deveni un obicei in fiecare an de acum incolo . 

           Dati zvon in tara catre toti detinatorii de bloguri sa participe si ei la concurs AICI  in perioada 2 - 13 septembrie si una dintre cele 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp , poate fi a ta . 

  „Cu acest articol particip la CONCURSUL organizat de FashionUp.ro, cu ocazia Zilei Naționale a Femeilor #PeToc, care va avea loc pe data de 14 septembrie. Marele premiu constă în 12 perechi de pantofi din magazinul FashionUp. Tot pe 14 septembrie magazinul FashionUp le oferă clienților reduceri importante la toate modele de pantofi de pe site, pentru 24 de ore!”

      

                                          

                         Mesajul meu pentru voi este ....... SUS PE TOC , fetelor 

                                                         

Etichete: , ,