Summer Black Week in Lenjerii Pat Outlet

    Vara asta , canicula prelungita , cred ca tuturor ne da batai de cap . Dupa o zi istovitoare abia asteptam sa ne retragem in dormitor pentru somnul binecuvatat . Iar ca acesta , sa fie un somn odihnitor , apelam la diverse solutii . Patul , trebuie sa te ademeneasca intr-adevar , avem nevoie sa fie comod si de o lenjerie de pat placuta privirii si de calitate . In cunostinta de cauza va recomand cu incredere Lenjerii de pat outlet si va asigur ca nu veti regreta , veti ramane placut impresionati de ceea ce veti gasi , de gama variata de lenjerii , in functie de preferinte : lenjerii de pat BFS , lenjerii de pat 3D , lenjerii de pat din bumbac satinat , bumbac 100 % , lenjerii de pat Jacquard . Peste 400 de modele te asteapta sa le descoperi iar oferta 1 + 1 gratis nu trebuie ratata . Atentie, trebuie sa optati neaparat pentru aceesi categorie putand opta pentru 2 bucati acelasi model sau doua modele diferite. Reducerea va fi efectuata de un operator iar in cazul in care aveti nelamuriri ,puteti intra in contact cu echipa site-ului prin e-mail , telefon sau Facebook .

Primul outlet de lenjerii de pat din Romania cu cele mai mici preturi si cele mai bune produse . Iata si un colaj cu lenjerii Alegria 3D , lenjerii care mie imi plac tare mult . Va sugerez a fi si un cadou deosebit pentru un eveniment deosebit .

             Incepand de astazi 13. 08 pana pe 20. 08. 2015 ,  pe acest site , incepe saptamana "Summer Black Week ". Asta inseamna , dupa cum sunteti obisnuiti cu termenul , ca preturile scad foarte mult , intra la apa , mai exact, ai posibilitatea sa comanzi o lenjerie si sa primesti doua . Si asta nu e tot , nu e singura surpriza in aceasta saptamana . In urma comenzilor facute , prin tragere la sorti , se va alege un castigator care va beneficia de un premiu ....... ghiciti ?

           3 zile la Paris .

                                        

        Suna tentant , nu ? ( s-ar putea sa ai surpriza sa dormi acolo intr-o lejerie de pat romaneasca , doar stim bine ca avem produse apreciate dincolo de granite ).

                                        

         Lenjeriile de pat outlet , iti fac somnul odihnitor !  

         Am primit "leapsa "de la Dragomir Cristina ( Elena ) cu blogul IeftiniciEtichete: , , , , , , ,