Persil Power-Mix Caps - CURATENIA PERFECTA

    
Cu ceva timp in urma , am fost selectata in campania organizata de BUZZSTOREde testare a noului detergent Persil Power - Mix Caps . Daca nu stiati , BuzzStore  este o agentie de marketing, unde va puteti face cont AICI ca mai apoi sa puteti participa la diverse campanii de testare in mod GRATUIT la voi acasa . Aceasta , este prima campanie la care particip si sper sa mai am sansa si pe viitor sa fiu selectata . Dar sa revenim la Persil Power - Mix Caps pe care l-am primit , o punga cu 28 de capsule, 10 pliante+ 10 monstre capsule pentru a le imparti la prietenii mei, ghidul BuzzStore si un prosop Persil cadou.

                                            

       De obicei sunt putin sceptica la produsele care sunt prezentate in genul WOW si la fel am fost si de data aceasta , mi-am zis ca ce poate sa faca acesta mai mult decat ce fac ceilalti detergenti si am citit : 
 
         Si pentru ca nu am membrii ai familiei ale caror haine necesita o spalare grea , l-am provocat voit pe noul persil dadu-i ce teste sa treaca incepand de la uleiul de corp care a ajuns din greseala pe halatul meu , produse de make-up si pete de mancare , ketchup. De fiecare data , #Persil si-a facut treaba constiincios . Ceea ce e important de stiut , este faptul ca prima data trebuie pusa capsula in cuva masinii de spalat peste care se aseaza hainele . Eu am spalat la temperaturi joase si a fost la fel de eficient . Persil Power-Mix Caps - bicamerala ,este jumatate gel, jumatate pudra compacta .Partea cu pudra compacta indeparteaza petele foarte greu de scos, are rol de inalbire si curatare profunda a tesaturii. Iar partea cu gel concentrat e special conceput sa indeparteze petele de grasime dar si responsabilul cu parfumarea hainelor .
    Mai sus se vede pata de ulei de corp care a disparut datorita noului #persil .
                                            
    Lenjeria de pat si prosopul patat cu produse de make-up , impecabile si frumos parfumate .
                     
         Si petele de mancare au disparut fara urma iar prosoapele si servetele de bucatarie au ramas curate .
         Dupa prima experienta , am fost increzatoare in noul #persil si m-am decis ca pot impartasi experienta mea si prietenilor mei , impartindu-le mostrele primite si pliantele ptr a le folosi si ei sa se convinga .
          Nu-mi ramane decat sa multumesc inca o data BuzzStore si persil pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o si voi ramane fidela acestui detergent in continuare . Vi-l recomand cu incredere.


Etichete: , , ,