"Limbajul " lenjeriei intime

Fundite si volanase

Esti atat de frumos “ambalata”, ca un cadou, pe care iubitul tau arde de nerabdare sa il descopere! Ce transmiti cu toata dragalasenia asta? Faptul ca vrei sa ai nevoie sa fii rasfatata si alintata si mai ales faptul ca vrei sa fii in pat cu un barbat adevarat, care sa te initieze in jocurile erotice.

 

G String

Esti o femeie sigura de tine, stii ce vrei in orice situatie si te simti bine in pielea ta. Esti genul de femeie care in timpul partidelor de sex este in pozitii de control si acest rol ti se potriveste de minune!

Boxeri

Desi unii barbati nu ii considera o lenjerie intima potrivita unei femei, asta nu inseamna ca nu pot fi si sexy. Alege un model din dantela sau cu volanase, pentru a adauga un plus de senzualitate. Boxerii sunt perfecti pentru a infierbanta imaginatia iubitului tau: arata indeajuns de multa piele pentru a-l excita dar in acelasi timp acopera destul pentru a-l face curios.

Lenjerie intima simpla, din bumbac

Acesta este echivalentul mai intim de a-i permite sa te vada fara machiaj. Lenjeria simpla, din bumbac, este comoda si fara pretentii, ceea ce ii arata ca esti destul de relaxata si stapana pe tine in prezenta lui. Pana la urma, nu ai nevoie de dantela si imprimeuri ca sa te simti sexy!

Lenjeria “retro”

Retro insemnand, de fapt, talie inalta, care, in mod surprinzator a revenit in trend si arata foarte bine. Acest gen de lenjerie flateaza femeile cu forme dar mai ales sigure pe senzualitatea si feminitatea lor.

Lenjeria “statement”

Mesaje haioase? Personaje din desene animate? Imprimeuri psihedelice? Esti genul de femeie care foloseste umorul pentru a sparge gheata si care este relaxata in orice situatie.

                        

Etichete: , , , ,