Cel mai scump parfum din lume

CLIVE CHRISTIAN No. 1 Imperial Majesty - este considerat cel mai scump parfum din lume . Parfumul a fost creat de David Christian, un multi-milionar englez cu afaceri in designul interior . In 1999 el a achizitionat Crown Perfumery si si-a propus sa creeze un parfum fara limite financiare .Parfumeria Craown , fusese infiintata in 1872 , avand ca si client principal pe insasi Regina Victoria a Marii Britanii . 

Nu aroma il face atat de pretios cat sticluta incrustata in diamante si imbracata in aur . Creatia casei Clive Christian , parfumul este o editie speciala creat ptr clientii cu stare . Sticluta contine 30 ml de lichid pretios si costa 1.260 lire sterline . Capacul in forma de coroana , creat in 1872 , este un omagiu adus Reginei Victoria a Angliei . Pe una din fetele sticlei , exista doua diamante galbene si unul roz , rar . 

      Parfumul este o combinatie de ylang ylang , ananas, pruna ,piersica alba , trandafir , iasomie indiana , stanjenel albastru , garoafa , tonka, santal indian ,vanilie tahitiana si altele .  

     Printre fanii parfumului se numara Elton John , Victoria Beckham ,Katie Holmes .

       

    

Creaţia casei Clive Christian, parfumul este o ediţie specială a cunoscutului „No. 1“, creat tot pentru clienţii cu stare, o sticluţă de 30 de mililitri costând 1.260 de lire sterline.
Capacul în formă de coroană al sticlei a fost creat în 1872 şi este un omagiu adus Reginei Victoria a Angliei. Pe una dintre feţele sticlei există două diamante galbene şi unul roz, rar.
- See more at: http://stiri.tvr.ro/cel-mai-scump-parfum-din-lume_51363.html#sthash.2V5rFx5i.dpuf