Sa vina primavara .....

     Am inceput cu totii sa ne gandim la primavara , o asteptam sa soseasca cu alaiul ei de flori si culoare , cu parfum si cu sperante , cu pofta de viata. Iata ca 1 Marie , bate la usa grabit sa ne bucure cu martisorul lui si cu primii ghiocei , 8 Martie abia asteapta si el sa il urmeze ... . Forfota si zarva mare , aglomeratie la raioanele de bijuterii , cosmetice , martisoare , fiecare vrea sa bucure pe cei dragi si sa ii surprinda in mod placut . O ideie interesanta si originala mi s-a parut a celor de la  CHOCOGIFT unde puteti gasi martisoare dulci , cadouri pentru diverse ocazii atat pentru doamne cat si pentru domni . Nu credeti ca femeilor din viata voastra le-ar placea sa fie surprinse cu un martisor personalizat gen STROPITOARE ??? Acest cadou contine:
- stropitoare metalica cu 15  mini-felicitari de ciocolata personalizate cu mesaje de primavara .
    Sau domnilor , sunt sigura ca le-ar placea sa fie surprinsi  cu un SET BIROU. care contine
- o cutie din lem, suport pentru carti de vizita, plina cu 5 mini-felicitari din ciocolata, personalizate cu mesaje aniversare
- toc de pix din lemn lacuit
- o felicitare de 7/11 cm din ciocolata, personalizata cu mesaj aniversar, ambalata intr-o cutie speciala .

      Preturile sunt variate , pentru toate buzunarele , cadourile inedite , nu ramane decat sa va las pe voi in compania celor de la Holograf , sa descoperiti ceea ce credeti ca i-ar bucura pe cei dragi .
      Mie nu-mi ramane decat sa va doresc o primavara insorita , plina de culoare si iubire .